Tovább a tartalomhoz | Ugrás a navigációhoz

Személyes eszközök
Itt vagyunk: Főoldal Többcélú Társulás Intézmények
Bekezdések

Intézmények

A Társulási Tanács által alapított azon szervezetek, amelyek a Többcélú Társulás által vállalt közszolgáltatások ellátását, szervezését és a kistérségi szintű döntések előkészítését és végrehajtását végzik

Folder Szakmai Munkaszervezet
A Többcélú Kistérségi Társulás döntéseinek előkészítését és feladatainak végrehajtását a költségvetési szervként alapított Szakmai Munkaszervezet látja el, amely együttműködik a minisztériumoknak, valamint területi szerveiknek a kistérségben feladatot ellátó munkatársaival is.
Folder Téti Kistérség Sokoróaljai Gyermekjóléti és Szociális Intézménye
 
Folder Téti Kistérség Egységes Pedagógiai Szakszolgálati Intézmény
A Téti kistérség polgármesterei 2007-ben alapították az intézményt, mely 2007. szeptember 1-jével kezdte meg működését Rábaszentmihályon. "Mindenkiért lehet tenni, ha viszont a gyermek lemaradásából adódó hátránya nő, nincs olyan szociális háló, amibe aztán belekapaszkodhatna manapság, amikor az elvárások meredeken emelkednek" – vallja Fehér Katalin, a sokoróaljai pedagógiai szakszolgálat vezetője. Az intézmény központja Rábaszentmihályon, a Béke út 37. szám alatt hétfőn 7-től 18 óráig, a többi hétköznapon 16-ig, pénteken 13-ig tart nyitva (tel.: 20/2154717,tel./fax: 96/284 - 080). A kistérség szakszolgálati intézménye ellátja a kistérségben a logopédiai és gyógytestnevelési feladatokat, a korai fejlesztést és a fejlesztő felkészítést, nevelési tanácsadást és a gyógypedagógiai tanácsadást is és a a pályaválasztási tanácsadást.
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek